Vacature Productiemedewerker (M/V)

vacature weku bodegraven

Vacature Productiemedewerker (M/V) bij WEKU in Bodegraven

WEKU, sinds 1985 een begrip in kunststof kozijnen, groeit door en daarom zoeken wij een Productiemedewerker (M/V) die zich wil ontwikkelen binnen onze organisatie. Met een klein en enthousiast team werken we dagelijks aan het produceren en monteren van hoogwaardige kunststof kozijnen voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Past de vacature Productiemedewerker bij jou? Dan kun je direct solliciteren. 

Over de functie

Als Productiemedewerker kom je te werken in onze eigen productiewerkplaats in Bodegraven. Ervaring in het werk is niet zozeer belangrijk, dat leer je vanzelf. Wel willen wij samenwerken met enthousiaste mensen waar wij als team op kunnen bouwen. Op jouw beurt kun je rekenen op een prettig en gezond bedrijf met een fijne werksfeer, een goed salaris en pensioenvoorziening.

Binnen WEKU wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor ontspanning of een persoonlijk verhaal. Je maakt deel uit van een klein en betrokken productieteam. Met elkaar gaan we altijd voor het beste eindresultaat voor onze opdrachtgevers.

Jij past bij WEKU als

  • Je wilt werken in een gedreven team
  • Bereid bent om te leren
  • En samen de mooiste resultaten wilt neerzetten

Solliciteren bij WEKU

Solliciteren op de vacature Productiemedewerker kan door een email te sturen naar Lianne de Groot via lianne@weku.nl. Geef een korte toelichting over jezelf en voeg een CV met werkervaring bij.

Meer over ons bedrijf

WEKU levert kunststof kozijnen en dakkapellen op maat en in elke kleur. Kozijnen en dakkapellen van WEKU worden in onze eigen fabriek in Bodegraven geproduceerd. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie of nieuwbouw, kunststof kozijnen is in alle gevallen een duurzame keuze. Bij WEKU gaan we altijd voor het beste resultaat en willen we dat onze opdrachtgevers 100% tevreden zijn. Zakelijk en particulier. Daar werken we hard aan met ons enthousiaste team. Persoonlijk contact, kwaliteit en goede service. Dat is waar WEKU voor staat als leverancier van kunststof kozijnen in Bodegraven en omgeving.

Kijk voor meer informatie over WEKU kunststofkozijnen in Bodegraven op onze website www.weku.nl of op Facebook. Wie weet zit jij binnenkort bij ons op gesprek.

 

kunststof kozijnen weku bodegraven