Al ruim 30 jaar (sinds 1985) is Weku uw betrouwbare partner voor het leveren + monteren van kunststof kozijnen.

Wij leveren kunststof kozijnen en dakkapellen op maat en in de door u gewenste kleuren. Deze kozijnen en dakkapellen worden in onze eigen fabriek in Bodegraven geproduceerd. De montage geschiedt tevens door onze eigen opgeleide monteurs. Persoonlijk contact met de opdrachtgevers vinden we belangrijk en opdrachtgevers waarderen dit.

Weku werkt met werknemers uit de eigen regio,  heeft een vrij platte organisatie hierdoor kunnen we kort schakelen en zijn de levertijden zeer kort. In sommige gevallen is de levertijd afhankelijk van derden,  zoals bij speciale glaspanelen etc.

Weku heeft niet alleen de kwaliteit maar ook de service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Zie ook de diverse nominaties en onze cijfers op klantenvertellen.nl.

Bent u van plan om een nieuwe woning te bouwen of is uw woning aan een gevelrenovatie toe? Weku kunt u de diverse mogelijkheden bieden om uw woning onderhoudsarm en energiezuinig te maken. Oftewel voor kozijnen gevelbekleding en een dakkapel bent u bij ons op het juiste adres.

Voor een vrijblijvend en adviserend gesprek komen we indien gewenst bij u thuis voor een opname. Uiteraard bent u van harte welkom om onder het genot van een kop koffie een kijkje te nemen in onze showroom en productieruimte.