Een betrouwbaar bedrijf sinds 1985

Weku kunststof kozijnen is een echt Bodegraafs bedrijf met medewerkers uit ons eigen dorp, en daar zijn we trots op! Weku is inmiddels regionaal een begrip op het gebied van kunststof kozijnen en dakkapellen. In 1985 heeft dhr. W. van Egdom WEKU kunststof kozijnen opgericht. Destijds was hij met een aantal regionale ondernemers al een pionier op het gebied van kunststof kozijnen. In 2000 is het bedrijf overgenomen door Cees de Groot en die heeft tot aan de dag van vandaag de dagelijkse leiding. In 2009 is Weku gestart met de nieuwbouw van ons huidige onderkomen dat in 2010 feestelijk is geopend.

Onze showroom is zeker een bezoek waard!

Onze showroom is geopend doordeweeks van 07.00 tot 17.00 uur en in de avonden en op zaterdag bent u op afspraak van harte welkom. U kunt hier kennismaken met de producten en materialen die we verwerken. Hierdoor krijgt u een nog beter beeld van onze werk- en handelswijze. Uiteraard hoort bij een showroom bezoek een rondgang door onze productieruimte, hiermee krijgt u het vertrouwde gevoel dat bij onze producten past!

Service & Onderhoud

Weku heeft het ontwerp,  productie en montage in eigen hand. Mede door de betrouwbaarheid van de gerenommeerde producten van o.a. Rehau, Maco, Fuhr en GU kunnen we u snel en vakkundig de service aan de door Weku geleverde en gemonteerde kozijnen verlenen. U krijgt bij de kozijnen van Weku een garantie van 10 jaar op zowel de kozijnen als het glas en 5 jaar op het hang en sluitwerk.

Indien gewenst kunnen we u ook service verlenen aan door derden geleverde en gemonteerde kozijnen.

Indien gewenst kunnen we ook voor u het periodieke onderhoud aan uw kozijnen en dakkapelen op basis van een vast uurtarief uitvoeren.

WEKU is donateur van Stichting Doe een Wens

schakel_logo
oo2dvVoAAAAAASUVORK5CYII=
eBT6tUAAAAASUVORK5CYII=