Kunststof kozijnen: REHAU Character design

De kunststof kozijnen REHAU Character-Design 70 zijn ontwikkeld voor een raamdiepte van 115 mm en voldoet daarmee speciaal aan de eisen van de Nederlandse markt. Deze kozijnen zijn geschikt voor grote, stabiele ramen en bieden ontzettend veel ontwerpmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor oud-Hollandse schuiframen met een houtlook of juist strakke, moderne raamvleugels die naar binnen en naar buiten draaien. Hier leest u meer over de eigenschappen en voordelen van REHAU Character-Design-kozijnen, die verkrijgbaar zijn bij WEKU in Bodegraven.

Voor stabiele, veilige ramen
De REHAU Character-Design-kozijnen combineren een kenmerkende raamdiepte van 115 mm met een vleugeldiepte van 70 mm. De kunststof kozijnen zijn versterkt met staal, waardoor ook grote raamelementen zeer stabiel zijn. De kozijnen bezitten 4 kamers en hebben een isolatiewaarde van Uf tot 1,3 W/m²K. Wat betreft inbraakwerendheid zijn de kozijnen voorzien van de SKG-certificering klasse 2. Bovendien zijn alle profielen en constructies KOMO-gecertificeerd.

Speciale profielen voor ramen naar uw wens

Een van de grote voordelen van deze kozijnen is dat er een zeer ruim aanbod aan verschillende profielen beschikbaar is, waardoor de raamelementen naar uw wens geproduceerd kunnen worden. Denk hierbij aan wisselprofielen die het mogelijk maken raamvleugels die naar binnen en buiten draaien te combineren of kalfprofielen die de uitstraling van een verticaal schuifraam geven.

Daarbij zijn de REHAU-profielen duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Het hoogwaardige High Definition Finishing-oppervlak is bijzonder glad, waardoor het makkelijk te reinigen is. De schuine sponning in de kozijnen draagt ook bij aan de onderhoudsvriendelijkheid. De kozijnen zijn bovendien geheel recyclebaar en kunnen zo een tweede leven krijgen als grondstof voor nieuwe, hoogwaardige producten.

Kozijnen in elke look

Wilt u kozijnen met alle voordelen van kunststof kozijnen, maar met de traditionele uitstraling van hout? De REHAU-kozijnen zijn net als hout verkrijgbaar in een blokvorm, waardoor u die prachtige houtlook makkelijk bereikt. Gaat u liever voor strak wit of een kleurtje? Ook dat kan natuurlijk. De basisprofielen zijn verkrijgbaar in wit en gebroken wit en door middel van lakken of met een kleurpantserfolie is vrijwel elke andere kleur mogelijk. U kunt bovendien kiezen uit bijzonder slanke of juiste zware profileringen voor de look van uw keuze.

Interesse in de REHAU Character-Design-kozijnen? Maak een afspraak om ze in de showroom van WEKU in Bodegraven te komen bekijken.

vacature weku bodegraven

Vacature Productiemedewerker (M/V)

Vacature Productiemedewerker (M/V) bij WEKU in Bodegraven

WEKU, sinds 1985 een begrip in kunststof kozijnen, groeit door en daarom zoeken wij een Productiemedewerker (M/V) die zich wil ontwikkelen binnen onze organisatie. Met een klein en enthousiast team werken we dagelijks aan het produceren en monteren van hoogwaardige kunststof kozijnen voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Past de vacature Productiemedewerker bij jou? Dan kun je direct solliciteren. 

Over de functie

Als Productiemedewerker kom je te werken in onze eigen productiewerkplaats in Bodegraven. Ervaring in het werk is niet zozeer belangrijk, dat leer je vanzelf. Wel willen wij samenwerken met enthousiaste mensen waar wij als team op kunnen bouwen. Op jouw beurt kun je rekenen op een prettig en gezond bedrijf met een fijne werksfeer, een goed salaris en pensioenvoorziening.

Binnen WEKU wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor ontspanning of een persoonlijk verhaal. Je maakt deel uit van een klein en betrokken productieteam. Met elkaar gaan we altijd voor het beste eindresultaat voor onze opdrachtgevers.

Jij past bij WEKU als

  • Je wilt werken in een gedreven team
  • Bereid bent om te leren
  • En samen de mooiste resultaten wilt neerzetten

Solliciteren bij WEKU

Solliciteren op de vacature Productiemedewerker kan door een email te sturen naar Lianne de Groot via lianne@weku.nl. Geef een korte toelichting over jezelf en voeg een CV met werkervaring bij.

Meer over ons bedrijf

WEKU levert kunststof kozijnen en dakkapellen op maat en in elke kleur. Kozijnen en dakkapellen van WEKU worden in onze eigen fabriek in Bodegraven geproduceerd. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie of nieuwbouw, kunststof kozijnen is in alle gevallen een duurzame keuze. Bij WEKU gaan we altijd voor het beste resultaat en willen we dat onze opdrachtgevers 100% tevreden zijn. Zakelijk en particulier. Daar werken we hard aan met ons enthousiaste team. Persoonlijk contact, kwaliteit en goede service. Dat is waar WEKU voor staat als leverancier van kunststof kozijnen in Bodegraven en omgeving.

Kijk voor meer informatie over WEKU kunststofkozijnen in Bodegraven op onze website www.weku.nl of op Facebook. Wie weet zit jij binnenkort bij ons op gesprek.

 

kunststof kozijnen weku bodegraven

Kunststof kozijnen kopen: 5 handige tips

Als u op zoek bent naar onderhoudsarme kozijnen die er mooi uitzien en jarenlang meegaan, zijn kunststof kozijnen vrijwel altijd de beste keuze. Maar voor u tot de aanschaf overgaat, is het wel belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Met deze handige tips van Weku, uw leverancier en monteur van kunststof kozijnen uit Bodegraven, kiest u gemakkelijk de juiste kozijnen voor uw pand.

1. Kies een betrouwbare leverancier
Uw kunststof kozijnen moeten met zorg op maat geproduceerd en gemonteerd worden, zonder dat u met een onverwachts hoge rekening achterblijft of met kozijnen zit die niet aan de hoogste eisen voldoen. Een betrouwbare leverancier zoals Weku biedt alleen inbraakwerende kozijnen aan met alle relevante keurmerken. Van tevoren ontvangt u een duidelijke offerte en u krijgt 10 jaar garantie op de kozijnen en 5 jaar garantie op het hang- en sluitwerk.

2. Bezoek de showroom voor vrijblijvend advies
Kunststof kozijnen bieden enorm veel mogelijkheden, dus het is moeilijk de juiste keuze te maken gebaseerd op de informatie die u online gevonden heeft. Wij raden dan ook zeker aan onze showroom te bezoeken, waar u diverse voorbeelden van materialen en kant-en-klare producten kunt zien. Een medewerker zal u bovendien vrijblijvend uitgebreid adviseren over de beste kozijnen voor uw pand. Zo kunt u alvast kennis met ons maken onder het genot van een kop koffie, en weet u zeker dat u de juiste beslissing maakt.

3. Kies voor professionele montage van uw kozijnen
Niet elke leverancier van kunststof kozijnen is ook verantwoordelijk voor de plaatsing ervan. Voor optimaal gebruiksgemak, een efficiënt proces en de juiste montage van uw nieuwe kozijnen kiest u een bedrijf dat zowel de levering als de montage van de kozijnen voor zijn rekening neemt. Een ander voordeel hiervan is dat zo’n bedrijf later ook eventuele service en onderhoud op de juiste manier kan verlenen.

4. Voorkom onnodig energieverbruik met de juiste beglazing
Kozijnen van kunststof zijn een energiebesparende keuze, omdat ze zeer goed isoleren. Hier profiteert u natuurlijk alleen van als u ook voor goed isolerende beglazing kiest. Wij raden aan om altijd isolatieglas te kiezen, zoals HR++-glas of zelfs driedubbel glas. Zo bespaasrt u nog meer energie en geld!

5. Leer hoe u uw nieuwe kozijnen onderhoudt
Kunststof kozijnen hebben veel minder onderhoud nodig dan houten kozijnen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld niet rotten en hoeven ze niet regelmatig opnieuw geschilderd te worden. Voor mooie kunststof kozijnen die tientallen jaren meegaan is het echter wel belangrijk om ze op de juiste manier te onderhouden. Wij raden aan om ze minstens twee keer per jaar schoon te maken en adviseren u graag over de juiste producten en methodes.

Wilt u meer weten over kunststof kozijnen en vrijblijvend advies ontvangen? Maak meteen een afspraak om langs te komen in de showroom van Weku in Bodegraven.

De diensten van WEKU

Sinds 1985 is Weku al een vertrouwd adres voor uw kunststof kozijnen, ramen, deuren en dakkapellen. Weku is een echte Bodegraafse onderneming met werknemers uit en rondom Bodegraven, en daar zijn we trots op ! Regionaal is Weku inmiddels een begrip op het gebied van kunststof kozijnen, ramen, deuren en dakkapellen.

De diensten van WEKU: van kunststof kozijnen tot gevelbekleding

Kunststof heeft vele voordelen als bouwmateriaal voor kozijnen, deuren en gevelbekleding vergeleken met hout. Zo heeft kunststof vrijwel geen onderhoud nodig en is het bijzonder duurzaam. Een jaarlijkse schilderbeurt is niet meer nodig en van houtrot is niet langer sprake! Voor nieuwe kunststof kozijnen, schuifpuien, dakkapellen, deuren en gevelbekleding in Zuid-Holland schakelt u WEKU uit Bodegraven in. Hier leest u meer over onze diensten en producten.

Kunststof kozijnen en schuifpuien

WEKU levert en installeert kunststof kozijnen die speciaal ontwikkeld zijn voor de Nederlandse markt. Deze kozijnen zijn versterkt met staal, waardoor ze grote oppervlakken kunnen beslaan. Ideaal als u graag veel daglicht in huis hebt! Met deze kozijnen kunnen diverse verschillende soorten ramen gerealiseerd worden, zoals een naar buiten openend raam of een verticaal schuifraam. Ook hefschuifpuien en kiepschuifpuien behoren tot de mogelijkheden. De schuifpuien zijn erg licht en zijn daardoor makkelijk te bedienen. Om uw WEKU kunststof kozijnen en schuifpuien helemaal compleet te maken leveren wij diverse soorten raambekleding. Van binnenzonwering, jaloezieën en decoratieve of verduisterende gordijnen tot horren om insecten buiten de deur te houden.

Dakkapellen

Een dakkapel is de perfecte oplossing om van een kleine, donkere vliering een lichte, ruime zolderkamer te maken. Onze kunststof dakkapellen zijn verkrijgbaar in varianten die geschikt zijn voor vrijwel elke dakhelling. Wij maken elke dakkapel op maat naar uw wensen, waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen.

Deuren

Met staal versterkte kunststof deuren zijn licht, mooi en veilig. WEKU uit Bodegraven produceert alle kunststof deuren zelf, waardoor uw nieuwe deur perfect aan uw wensen zal voldoen. Openslaande tuindeuren, een voordeur met glas-in-loodramen, een chique dubbele voordeur… Het kan allemaal!

Gevelbekleding

Uw gevel bepaalt de uitstraling van uw pand. Met gevelbekleding heeft u snel een prachtige, duurzame gevel. Bij WEKU kunt u kiezen uit verschillende soorten gevelbekleding van onderhoudsarme materialen, zoals betimmeringen en boeidelen. Ook gevelbekleding met isolatie behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u onze kunststof kozijnen en deuren met eigen ogen komen bekijken? Maak dan snel een afspraak om langs te komen bij onze showroom in Bodegraven.

Een kunststof buitendeur van WEKU is een uitstekende keuze

Zijn uw buitendeuren toe aan vervanging of zoekt u een nieuwe deur na bijvoorbeeld het plaatsen van een aanbouw? Een kunststof deur is in vrijwel alle gevallen een geweldige keuze. Kunststof buitendeuren zijn namelijk isolerend, onderhoudsarm en verrassend duurzaam. Bovendien kunt u ongetwijfeld een kunststof buitendeur vinden die bij uw smaak en de stijl van uw woning past. Hier leest u meer over de voordelen van kunststof buitendeuren.

Kunststof buitendeuren in alle soorten en maten

Kunststof buitendeuren zijn bij WEKU in Bodegraven verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren, ontwerpen en afwerkingen. Zo weet u zeker dat u een deur vindt die bij de stijl van uw woning past. Denk hierbij aan deuren met of zonder ramen, moderne en traditionele deuren, en zelfs kunststof deuren met een houteffect. Vrijwel elke kleur is mogelijk!

De voordelen van een kunststof buitendeur

Naast deze veelzijdigheid heeft een kunststof buitendeur nog een aantal voordelen, zoals:

Onderhoudsarm
In tegenstelling tot een houten buitendeur heeft een kunststof deur bijna geen onderhoud nodig. Een houten deur moet regelmatig geschuurd en behandeld worden om houtrot te voorkomen en een prachtige uitstraling te waarborgen, maar een kunststof buitendeur hoeft u alleen zo nu en dan af te nemen met een vochtig doekje. Bovendien gaan kunststof deuren ontzettend lang mee.

Goede beveiliging
Buitendeuren van kunststof kunnen zeer goede beveiliging bieden tegen inbraak. Niet alleen is de deur zelf zeer sterk, maar u kunt ook kiezen voor een driepuntsluiting of zelfs een vijfpuntsluiting, zodat uw deur echt niet te openen is door ongewenst bezoek.

Goede isolatie in zomer en winter
Tijdens een strenge winter houdt een kunststof buitendeur de kou buiten, en op een stralende zomerdag zorgt de deur er juist voor dat het binnen lekker koel blijft. Een kunststof deur biedt namelijk zeer goede isolatie zonder tocht. Bovendien zijn kunststof buitendeuren geluidswerend. U heeft daardoor bijvoorbeeld minder last van het verkeer. Ideaal als u dicht bij een drukke weg woont!

Duurzame keuze
Kunststof staat erom bekend niet goed voor het milieu te zijn, maar dit is zeker niet altijd het geval. De goede isolatie van een kunststof deur zorgt ervoor dat u energie bespaart, wat bijdraagt aan een beter milieu. Ook de kunststof buitendeur zelf is milieuvriendelijk, omdat deze bijzonder lang meegaat en uiteindelijk goed te recyclen is.

Kiest u ook voor een kunststof buitendeur en woont u in regio Bodegraven? Neem contact op met WEKU om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Een bouwvergunning voor een dakkapel aanvragen

Een dakkapel geeft u meer leefruimte en kan uw woning meer waard maken. Deze relatief simpele verbouwing kan dus een uitstekende investering zijn, maar u weet ook dat u zonder bouwvergunning niet zomaar aan de slag mag. Wanneer heeft u eigenlijk een bouwvergunning nodig om een dakkapel te laten plaatsen? En hoe gaat het aanvragen van zo’n vergunning precies in z’n werk? Hier leggen we u alles duidelijk uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met WEKU uit Bodegraven, Zuid-Holland.

Een dakkapel plaatsen zonder vergunning

Laten we beginnen met het beste nieuws: in een aantal gevallen heeft u helemaal geen bouwvergunning nodig om een dakkapel te laten plaatsen. Hiervoor moet deze dakkapel wel aan een aantal eisen voldoen wat betreft het formaat en de plaatsing op uw dak:

• De dakkapel moet aan de zij- of achterkant van uw woning worden geplaatst
• De dakkapel mag geen doorzichtige zijkanten hebben en moet een plat dak hebben
• De dakkapel is maximaal 1,75 meter hoog
• De zijkanten van de dakkapel liggen minstens 0,5 meter van het einde van het dakvlak of een woningscheidende muur
• De onderkant van de dakkapel ligt minstens 0,5 meter en maximaal 1 meter boven de dakvoet
• De bovenkant van de dakkapel ligt ten minste 0,5 meter onder de nok van het dak

Vereenvoudiging van de vergunningsaanvraag

Voldoet de dakkapel die u wenst niet aan bovenstaande eisen, bijvoorbeeld omdat deze een ander formaat heeft of op de voorkant van uw woning geplaatst zal worden? Dan moet u een bouwvergunning aanvragen bij uw gemeente. Gelukkig is dit een aantal jaren geleden een stuk vereenvoudigd, waardoor u de uitslag sneller ontvangt en u, mits uw vergunningsaanvraag is goedgekeurd, uw dakkapel dus sneller kunt laten plaatsen.

Om een bouwvergunning voor uw dakkapel aan te vragen, gaat u dus naar de gemeente. Een bouwvergunning kost ongeveer 200 tot 600 euro en het duurt gemiddeld acht weken voordat u hoort of uw aanvraag is goedgekeurd. Hierna volgt er nog een periode van zes weken waarin uw buren eventueel bezwaar kunnen maken tegen uw plannen. Doen ze dit niet, dan kunt u uw dakkapel laten plaatsen. Is er wel bezwaar gemaakt? Dan heeft de gemeente nog zes weken om hierop te reageren en een definitieve beslissing te nemen. U moet dus op 14 tot 20 weken wachttijd rekenen, dus houd daar rekening mee in uw bouwplanning.

De voordelen van dakkapellen

U vraagt zich misschien af of een dakkapel de kosten en moeite waard is. Het antwoord daarop is simpel: absoluut! Dakkapellen bieden namelijk zeer veel voordelen, zoals:
• Het is een relatief snelle en simpele verbouwing
• Een dakkapel biedt extra leefruimte
• U krijgt meer licht en warmte in huis
• U kunt besparen op uw hypotheeklasten
• U heeft een lagere energierekening
• Uw huis wordt meer waard en ziet er mooier uit
* De dakkappellen van WEKU worden door onze vakmannen naar wens op maat prefab klaargemaakt en kunnen binnen 1 dag geplaatst worden.

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u graag een of meerdere dakkapellen laten plaatsen? WEKU biedt kunststof dakkapellen van topkwaliteit in de omgeving van Bodegraven, Zuid-Holland. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Voordelig van het buitenleven genieten met een kunststof veranda

Op een veranda kunt u in elk seizoen heerlijk buiten zitten. Op een warme zomerochtend geniet u van een kopje koffie met uitzicht op de bloesems en vogels. Maar ook op een stormachtige herfstdag zit u lekker droog buiten met het geluid van de regen op het dak en de kleurrijke herfst bladeren om u heen. Ziet u het al voor zich?

Traditionele veranda’s van hout of metaal kunnen behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig is er een alternatief: kunststof. Een kunststof veranda is voordelig en is beschikbaar in veel verschillende formaten en modellen. Zo kunt u een prefab veranda laten plaatsen of er eentje op maat laten maken. Wordt u al nieuwsgierig? Lees dan snel verder om meer te ontdekken over de eigenschappen en voordelen van kunststof veranda’s.

De voordelen van een veranda

Twijfelt u nog of u wilt investeren in een veranda? Hier ziet u alle voordelen van veranda’s op een rijtje:
• Een veranda geeft een luxe uitstraling aan uw huis en verhoogt de waarde.
• U kunt kiezen of u een open veranda wilt, met alleen een overkapping, of eentje met (deels) dichte wanden.
• Door de beschutting kunt u in vrijwel elk seizoen heerlijk van het buitenleven genieten.
• Een veranda heeft een isolerende werking op de rest van uw huis.
• U creëert meer woonruimte zonder de kosten en ongemakken van een verbouwing.
• Meestal is voor het laten plaatsen van een veranda geen bouwvergunning nodig.

Waarom kiezen voor een kunststof veranda?
Een kunststof veranda biedt natuurlijk alle bovenstaande voordelen. Daarbij is kunststof de voordeligste materiaalkeuze voor uw veranda. Het is lichtgewicht en gemakkelijk te plaatsen. U kunt voor een bestaand veranderontwerp in een standaardformaat kiezen en deze in prefab onderdelen laten plaatsen. Weet u precies hoe uw droom veranda eruitziet of is het gewenste formaat niet standaard verkrijgbaar? Dan kunt u ook een kunststof veranda helemaal op maat en aangepast aan uw wensen laten maken. Dit is natuurlijk wel duurder dan een prefab veranda, maar met kunststof is dit toch makkelijker haalbaar dan met een ander materiaal.

Een kunststof veranda is bovendien zeer onderhoudsvriendelijk. U hoeft de veranda alleen af en toe schoon te maken, wat gemakkelijk kan met een sopje. Een houten veranda, daarentegen, moet een aantal keer per jaar behandeld worden. U moet wel in gedachten houden dat kunststof minder sterk is dan hout of metaal. U heeft dus meerdere palen nodig om de dakconstructie te dragen, wat de veranda een minder open uiterlijk geeft. Ook heeft kunststof natuurlijk niet de natuurlijke uitstraling van hout.

Tips voor het laten plaatsen van een kunststof veranda

Hoewel het mogelijk is om een kunststof veranda zelf te bouwen, kunt u hier beter een professional voor inschakelen. De vakmannen van WEKU in Bodegraven adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Zo weet u zeker dat de veranda perfect bij uw huis en uw wensen past. Daarnaast garanderen zij een stevige constructie, zodat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe veranda.

Wilt u meer weten over kunststof veranda’s? Neem dan snel contact op met WEKU in Bodegraven.

 

kunststof kozijnen weku bodegraven

De buitenwereld naar binnen brengen met een kunststof hefschuifpui

Zodra het zonnetje schijnt kunnen alle deuren en ramen open om van de frisse buitenlucht te genieten. Met een buitendeur in uw woonkamer of keuken kunt u zo de tuin in: perfect voor een feestje of om lekker buiten te eten. Dit kan natuurlijk met een gewone openslaande deur, maar met een schuifpui wordt het pas echt genieten. Dankzij de grote ramen geniet u het hele jaar door van veel licht. In de zomer kunt u de schuifpui helemaal openen en vormt het terras een verlengde van uw interieur. Perfect voor het echte buitenleven! Vooral een hefschuifpui heeft veel voordelen. Hier leest u er meer over!

Wat is een hefschuifpui?

Het voornaamste kenmerk van een hefschuifpui is dat de rails in de kozijnen verwerkt zit. Deze schuifpui heeft dus geen hoge drempel. Dit, in combinatie met de lichte en makkelijke bediening, betekent dat een hefschuifpui ook erg geschikt is voor ouderen en mindervaliden. De hefschuifpui wordt bediend met een grote hendel. Door deze te draaien wordt de schuifpui omhoog geheven en kunt u deze makkelijk openen. U kunt de schuifpui op een kiertje zetten om het huis te ventileren, maar natuurlijk ook helemaal openen om het buitengevoel naar binnen te brengen.
Maximale ruimte en lichtinval met een kunststof schuifpui
Met een kunststof hefschuifpui geniet u van optimale ruimte en lichtinval in uw huis. U bent helemaal vrij om te bepalen hoe groot uw schuifpui moet zijn. Kamerbreed en met één of juist meerdere beweegbare delen – het kan allemaal. En bij een schuifpui hoeft u natuurlijk geen ruimte te reserveren voor openslaande deuren. Een hefschuifpui heeft een zeer solide constructie en kan voorzien worden van topkwaliteit isolatieglas. Zo houdt u kou en lawaai buiten de deur.

De voordelen van een kunststof hefschuifpui

WEKU uit Bodegraven plaatst graag een kunststof hefschuifpui voor u. Hier ziet u alle voordelen van een kunststof hefschuifpui nog even op een rijtje:
• U geniet van de ruimte, het licht en de isolatie van een hefschuifpui voor minimale kosten.
• Kunststof heeft weinig onderhoud nodig. Het hoeft bijvoorbeeld niet jaarlijks geschilderd te worden.
• Ook een kunststof hefschuifpui geniet van een zeer lage instap, wat ongelukken helpt voorkomen.
• Het kunststof is verkrijgbaar in verschillende kleuren en eventueel ook met een houtpatroon.
• U kunt de kunststof hefschuifpui combineren met zijverlichting.

Wilt u meer weten of meteen een offerte aanvragen voor een kunststof hefschuifpui? Neem dan vrijblijvend contact op met WEKU in Bodegraven.

 

Weku wintervoordeel!

Bij montage van een dakkapel krijgt u van 1 januari t/m 31 maart krijg u GRATIS Yana Plus raamdecoratie. Maak snel gebruik van deze actie!