WEKU BV uitgeroepen tot de winnaar 2013 Sterkste Schakel Sector Bouw, Installatie en Techniek.

De Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland. Sinds de start in 2004 kent de Sterkste Schakel diverse categorieën: Detailhandel, Groothandel, Dienstverlening, Financiële Dienstverlening, Horeca & Catering, Bouw, Automotive, Kantoor & Automatisering, Communicatie.
Afgelopen vrijdag was de verkiezing van de Sterkste Schakel 2013.
Weku BV is uitgeroepen tot de winnaar van 2013 in de grootste sector Bouw, Installatie en Techniek. 

Juryrapport: Bouw, installatie en techniek

Nummer 1: Weku Kunststof kozijnen B.V.

Weku is een lokaal bedrijf met 9 medewerkers. DGA is Cees de Groot, staat tussen het werk en zijn mensen in. Ook in de netwerken lokaal is hij actief. Ondersteunt de maatschappij “rondom de kerk”, zoals hij dat zelf noemt.
De showroom is functioneel, niet overdreven groot. De bedrevenheid in kennis en kunde omtrent de producten is groot.
Omdat zij “rondom de kerk” opereren moet de klant tevredenheid wel hoog zijn en zij meten dit via klanten vertellen op de website. Verder doen zij aan allerlei acties waardoor de verkoop gestimuleerd wordt en er betrokkenheid ontstaat. Hun website ziet er goed uit en geeft weer wat er gedaan wordt. Hier zijn ook de klanten beoordelingen te vinden. Deze worden 1 op 1 gepubliceerd. Producten zien er ook degelijk uit en voldoen aan de noodzakelijke keurmerken voor de bouw (KOMO, SKG). Het bedrijf is uitgerust met een warmte pomp t.b.v. de verwarming en koeling in de zomer. Hij gaat ook zelf elektrisch rijden. Omdat het aantal medewerkers betrekkelijk klein is, is de betrokkenheid groot en kent ieder zijn of haar verantwoording. Weku, een terechte nummer 1.